Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60800
Title: Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирів
Authors: Гарбуз, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Омельченко, С. Б.
Лісніченко, О. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гарбуз Д. С. Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 19
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60800
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_20-20.pdf110.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.