Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488
Title: | Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Василенко, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гавриш, Т. В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Василенко М. В. Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 15 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_16-16.pdf | 106.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.