Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488
Назва: Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Автори: Василенко, М. В.
Науковий керівник : Гавриш, Т. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Василенко М. В. Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 15
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_16-16.pdf106.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.