Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488
Назва: | Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Василенко, М. В. |
Науковий керівник : | Гавриш, Т. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Василенко М. В. Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 15 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_16-16.pdf | 106.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.