Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Василенко, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-23T15:03:01Z | - |
dc.date.available | 2024-12-23T15:03:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Василенко М. В. Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 15 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60488 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Роль псиліуму як структуроутворювача в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_16-16.pdf | 106.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.