Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-29T14:25:01Z-
dc.date.available2022-08-29T14:25:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБілецька Я. О., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Торяник О. І. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 335-341.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5997-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження спін-спінової релаксації в системі «еламін – вода». Для підвищення точності вимірювань розроблено і реалізовано спеціальний план. Показано, що еламін зменшує рухливість молекул води, що впливає на стабільність піни.uk_UA
dc.description.abstractThe research results of spin-spin relaxation in the system elamin-water. To improve the measurement accuracy is developed and implemented a special plan. Shown melamine reduces the mobility of water molecules, which affects the stability of foam.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectЯМР-дослідженняuk_UA
dc.subjectспін-спінова релаксаціяuk_UA
dc.subjectсистема «еламін – вода»uk_UA
dc.subjectстабільність піниuk_UA
dc.titleЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_55.pdf197.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.