Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5997
Назва: ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода"
Автори: Білецька, Я. О.
Дьяков, О. Г.
Дюкарева, Г. І.
Торяник, О. І.
Ключові слова: ЯМР-дослідження;спін-спінова релаксація;система «еламін – вода»;стабільність піни
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Білецька Я. О., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Торяник О. І. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 335-341.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження спін-спінової релаксації в системі «еламін – вода». Для підвищення точності вимірювань розроблено і реалізовано спеціальний план. Показано, що еламін зменшує рухливість молекул води, що впливає на стабільність піни.
The research results of spin-spin relaxation in the system elamin-water. To improve the measurement accuracy is developed and implemented a special plan. Shown melamine reduces the mobility of water molecules, which affects the stability of foam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5997
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_55.pdf197.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.