Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Title: ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки
Authors: Дьяков, О. Г.
Крайнюк, Л. М.
Набоков, І. В.
Торяник, О. І.
Keywords: культивовані гриби;теплова обробка;ЯМР-дослідження
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323.
Abstract: Наведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості вологи в культивованих грибах під час теплової обробки.
The heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_52.pdf338.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.