Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Title: | ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки |
Authors: | Дьяков, О. Г. Крайнюк, Л. М. Набоков, І. В. Торяник, О. І. |
Keywords: | культивовані гриби;теплова обробка;ЯМР-дослідження |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323. |
Abstract: | Наведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості
вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. The heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_52.pdf | 338.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.