Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorНабоков, І. В.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-29T13:32:40Z-
dc.date.available2022-08-29T13:32:40Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986-
dc.description.abstractНаведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості вологи в культивованих грибах під час теплової обробки.uk_UA
dc.description.abstractThe heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкультивовані грибиuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectЯМР-дослідженняuk_UA
dc.titleЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_52.pdf338.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.