Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Назва: ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки
Автори: Дьяков, О. Г.
Крайнюк, Л. М.
Набоков, І. В.
Торяник, О. І.
Ключові слова: культивовані гриби;теплова обробка;ЯМР-дослідження
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дьяков О. Г., Крайнюк Л. М., Набоков І. В., Торяник О. І. ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 316-323.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати ЯМР-дослідження зміни стану та кількості вологи в культивованих грибах під час теплової обробки.
The heat process of the cultivated mushrooms and results of a NMR-research of change of a condition and quantity of a moisture in mushrooms are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5986
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_52.pdf338.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.