Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61450
Title: Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах
Authors: Кравченко, Ю. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кравченко Ю. М. Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 514-515
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61450
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-514-515.pdf151.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.