Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61450
Title: | Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах |
Authors: | Кравченко, Ю. М. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кравченко Ю. М. Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 514-515 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61450 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-514-515.pdf | 151.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.