Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 259
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Вивчення переваг і недоліків пакувальних матеріалів і тари з волокон цукрової тростини | Юдічева, О. П. |
2024 | Харчування для довголіття | Шубіна, Л. Ю. |
2024 | Біле вино: якість і безпечність, користь і шкода | Черевична, Н. І.; Сова, С. В. |
2024 | Харчова та біологічна цінність конини | Цивірко, І. Л.; Париловський, О. І. |
2024 | Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочів | Татар, Л. В.; Летута, Т. М.; Репешко, К. С. |
2024 | Особливості діяльності митних органів під час воєнного стану в Україні | Сорокіна, С. В.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Результативність просування послуг туристичного агентства в цифровому середовищі | Сорокіна, С. В.; Омельченко, Г. Ю. |
2024 | Захист прав споживачів під час воєнного стану в Україні | Сорокіна, С. В. |
2024 | Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення | Полупан, В. В.; Колесник, В. В.; Самохіна, А. Є. |
2024 | Актуальність контролю вмісту мікотоксину Т2 у тканинах коропа | Полотнянко, Л. В. |
2024 | Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напоях | Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Веретенніков, О. В. |
2024 | Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Веретенніков, О. В. |
2024 | Вміст білків у тканинах коропа за наявності в кормах мікотоксину Т2 | Матюшко, С. М. |
2024 | Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарства | Мамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є. |
2024 | Вміст ліпідів в організмі коропа за вмісту мікотоксину Т2 в комбікормах | Любчиков, Р. Є. |
2024 | Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’я | Лотарєва, Д. В. |
2024 | Технології зберігання плодів ягідних культур | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Поняття якості продукції | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Омельченко, С. С. |
2024 | Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів | Курепін, В. М. |
2024 | Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах | Кравченко, Ю. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 259