Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [259] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 259
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вивчення переваг і недоліків пакувальних матеріалів і тари з волокон цукрової тростиниЮдічева, О. П.
2024Харчування для довголіттяШубіна, Л. Ю.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична, Н. І.; Сова, С. В.
2024Харчова та біологічна цінність кониниЦивірко, І. Л.; Париловський, О. І.
2024Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочівТатар, Л. В.; Летута, Т. М.; Репешко, К. С.
2024Особливості діяльності митних органів під час воєнного стану в УкраїніСорокіна, С. В.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.
2024Результативність просування послуг туристичного агентства в цифровому середовищіСорокіна, С. В.; Омельченко, Г. Ю.
2024Захист прав споживачів під час воєнного стану в УкраїніСорокіна, С. В.
2024Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначенняПолупан, В. В.; Колесник, В. В.; Самохіна, А. Є.
2024Актуальність контролю вмісту мікотоксину Т2 у тканинах коропаПолотнянко, Л. В.
2024Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напояхПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Веретенніков, О. В.
2024Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяківПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Веретенніков, О. В.
2024Вміст білків у тканинах коропа за наявності в кормах мікотоксину Т2Матюшко, С. М.
2024Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарстваМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2024Вміст ліпідів в організмі коропа за вмісту мікотоксину Т2 в комбікормахЛюбчиков, Р. Є.
2024Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’яЛотарєва, Д. В.
2024Технології зберігання плодів ягідних культурЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.
2024Поняття якості продукціїЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Омельченко, С. С.
2024Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктівКурепін, В. М.
2024Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствахКравченко, Ю. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 259