Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977
Title: Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул
Authors: Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Калашнікова, К. І.
Бабій, К. Є.
Keywords: альгінатний гель;характеристика альгінатних капсул;технологічні харчові середовища;молекулярні розчини
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 303-309.
Abstract: Розглянуто питання впливу якісного та кількісного складу технологічних харчових середовищ на структуру капсульних об’єктів, виготовлених на основі альгінатного гелю.
The question about influence of qualitative and quantitative composition of food technological environments on the structure of capsular objects from algi nate gel is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_50.pdf251 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.