Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorКалашнікова, К. І.-
dc.contributor.authorБабій, К. Є.-
dc.date.accessioned2022-08-29T12:58:58Z-
dc.date.available2022-08-29T12:58:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 303-309.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу якісного та кількісного складу технологічних харчових середовищ на структуру капсульних об’єктів, виготовлених на основі альгінатного гелю.uk_UA
dc.description.abstractThe question about influence of qualitative and quantitative composition of food technological environments on the structure of capsular objects from algi nate gel is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectальгінатний гельuk_UA
dc.subjectхарактеристика альгінатних капсулuk_UA
dc.subjectтехнологічні харчові середовищаuk_UA
dc.subjectмолекулярні розчиниuk_UA
dc.titleДослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсулuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_50.pdf251 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.