Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Калашнікова, К. І. | - |
dc.contributor.author | Бабій, К. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-29T12:58:58Z | - |
dc.date.available | 2022-08-29T12:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 303-309. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання впливу якісного та кількісного складу технологічних харчових середовищ на структуру капсульних об’єктів, виготовлених на основі альгінатного гелю. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question about influence of qualitative and quantitative composition of food technological environments on the structure of capsular objects from algi nate gel is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | альгінатний гель | uk_UA |
dc.subject | характеристика альгінатних капсул | uk_UA |
dc.subject | технологічні харчові середовища | uk_UA |
dc.subject | молекулярні розчини | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_50.pdf | 251 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.