Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59521
Назва: Получение ароматических концентратов и перспективы их использования
Автори: Дубова, Г. Е.
Овчинникова, С. А.
Роговая, Н. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубова Г. Е., Овчинникова С. А., Роговая Н. В. Получение ароматических концентратов и перспективы их использования Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. 221-223.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59521
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-223.pdf112.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.