Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубова, Г. Е.-
dc.contributor.authorОвчинникова, С. А.-
dc.contributor.authorРоговая, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-12-02T12:49:31Z-
dc.date.available2024-12-02T12:49:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДубова Г. Е., Овчинникова С. А., Роговая Н. В. Получение ароматических концентратов и перспективы их использования Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. 221-223.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59521-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПолучение ароматических концентратов и перспективы их использованияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-223.pdf112.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.