Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Назва: Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв
Автори: Лисий, О. В.
Пічкур, В. Я.
Грабовська, О. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисий О. В., Пічкур В. Я., Грабовська О. В. Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 107-108.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-08.pdf107.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.