Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисий, О. В.-
dc.contributor.authorПічкур, В. Я.-
dc.contributor.authorГрабовська, О. В.-
dc.date.accessioned2024-11-29T05:58:11Z-
dc.date.available2024-11-29T05:58:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛисий О. В., Пічкур В. Я., Грабовська О. В. Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 107-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-08.pdf107.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.