Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисий, О. В. | - |
dc.contributor.author | Пічкур, В. Я. | - |
dc.contributor.author | Грабовська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-29T05:58:11Z | - |
dc.date.available | 2024-11-29T05:58:11Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Лисий О. В., Пічкур В. Я., Грабовська О. В. Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 107-108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-08.pdf | 107.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.