Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Title: | Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв |
Authors: | Лисий, О. В. Пічкур, В. Я. Грабовська, О. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лисий О. В., Пічкур В. Я., Грабовська О. В. Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 107-108. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-08.pdf | 107.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.