Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Title: Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв
Authors: Лисий, О. В.
Пічкур, В. Я.
Грабовська, О. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисий О. В., Пічкур В. Я., Грабовська О. В. Спосіб отримання та властивості напівфабрикатів для харчоконцентратів десертних страв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 107-108.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59347
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-08.pdf107.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.