Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930
Название: Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей
Авторы: Євлаш, В. В.
Погожих, М. І.
Акмен, В. О.
Малафаєв, М. Т.
Ключевые слова: солодкі плитки;гемове залізо;дієтичні добавки;«Редгем»;«Фітогем»;«Калгем»
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О., Малафаєв М. Т. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 295-303.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено структурно-механічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом. Визначено раціональні режими для проведення перемішування і процесу тиражування нових солодких плиток. Доведено доцільність внесення в рецептуру традиційного напівтвердого тиражного ірису дієтичних добавок «Редгем», «Фітогем», «Калгем», що сприяє утворенню дрібнокристалічної структури продукту.
Studied are structurally-mechanical properties of sweet tiles (like taffy) which was enriched by heme iron in the article, expedience of introduction is well-proven to compounding of the traditional noncompressed toffee taffy with dietary additions of «Redgem», «Fytogem», «Kalgem», that is instrumental in formation of fine crys talline structure of product. The rational modes are certain for the interfusion and process of circulating of new sweet tiles.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_49.pdf214.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.