Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.date.accessioned2022-08-28T15:07:25Z-
dc.date.available2022-08-28T15:07:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О., Малафаєв М. Т. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 295-303.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930-
dc.description.abstractВивчено структурно-механічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом. Визначено раціональні режими для проведення перемішування і процесу тиражування нових солодких плиток. Доведено доцільність внесення в рецептуру традиційного напівтвердого тиражного ірису дієтичних добавок «Редгем», «Фітогем», «Калгем», що сприяє утворенню дрібнокристалічної структури продукту.uk_UA
dc.description.abstractStudied are structurally-mechanical properties of sweet tiles (like taffy) which was enriched by heme iron in the article, expedience of introduction is well-proven to compounding of the traditional noncompressed toffee taffy with dietary additions of «Redgem», «Fytogem», «Kalgem», that is instrumental in formation of fine crys talline structure of product. The rational modes are certain for the interfusion and process of circulating of new sweet tiles.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсолодкі плиткиuk_UA
dc.subjectгемове залізоuk_UA
dc.subjectдієтичні добавкиuk_UA
dc.subject«Редгем»uk_UA
dc.subject«Фітогем»uk_UA
dc.subject«Калгем»uk_UA
dc.titleВизначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_49.pdf214.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.