Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Название: Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні
Авторы: Лебеденко, Т. Є.
Соколова, Н. Ю.
Кожевнікова, В. О.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 105-106.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-06.pdf107.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.