Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебеденко, Т. Є.-
dc.contributor.authorСоколова, Н. Ю.-
dc.contributor.authorКожевнікова, В. О.-
dc.date.accessioned2024-11-28T12:20:19Z-
dc.date.available2024-11-28T12:20:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 105-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-06.pdf107.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.