Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Title: | Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні |
Authors: | Лебеденко, Т. Є. Соколова, Н. Ю. Кожевнікова, В. О. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 105-106. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-06.pdf | 107.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.