Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Title: Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні
Authors: Лебеденко, Т. Є.
Соколова, Н. Ю.
Кожевнікова, В. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в Україні. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 105-106.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59303
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-06.pdf107.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.