Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59301
Назва: Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів
Автори: Іоргачова, К. Г.
Макарова, О. В.
Хвостенко, К. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 101-102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59301
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-02.pdf107.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.