Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59301
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІоргачова, К. Г.-
dc.contributor.authorМакарова, О. В.-
dc.contributor.authorХвостенко, К. В.-
dc.date.accessioned2024-11-28T12:15:32Z-
dc.date.available2024-11-28T12:15:32Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationІоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 101-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59301-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-02.pdf107.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.