Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59301
Название: Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів
Авторы: Іоргачова, К. Г.
Макарова, О. В.
Хвостенко, К. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 101-102.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59301
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-02.pdf107.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.