Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59301
Название: | Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Іоргачова, К. Г. Макарова, О. В. Хвостенко, К. В. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 101-102. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59301 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-02.pdf | 107.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.