Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59301
Title: Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів
Authors: Іоргачова, К. Г.
Макарова, О. В.
Хвостенко, К. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 101-102.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59301
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-02.pdf107.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.