Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Название: Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
Авторы: Хацкевич, Ю. М.
Непочатих, Т. А.
Іванченко, О. С.
Ключевые слова: майонезні соуси;жирові компоненти;якість;соняшникова та ріпакова олія
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів, виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що містять соняшникову і ріпакову олію.
Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_47.pdf165.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.