Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorНепочатих, Т. А.-
dc.contributor.authorІванченко, О. С.-
dc.date.accessioned2022-08-28T14:46:12Z-
dc.date.available2022-08-28T14:46:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925-
dc.description.abstractДосліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів, виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що містять соняшникову і ріпакову олію.uk_UA
dc.description.abstractChanges of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмайонезні соусиuk_UA
dc.subjectжирові компонентиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectсоняшникова та ріпакова оліяuk_UA
dc.titleЗміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_47.pdf165.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.