Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5925
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Непочатих, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Іванченко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T14:46:12Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T14:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів, виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що містять соняшникову і ріпакову олію. | uk_UA |
dc.description.abstract | Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | майонезні соуси | uk_UA |
dc.subject | жирові компоненти | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | соняшникова та ріпакова олія | uk_UA |
dc.title | Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_47.pdf | 165.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.