Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5925
Назва: | Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання |
Автори: | Хацкевич, Ю. М. Непочатих, Т. А. Іванченко, О. С. |
Ключові слова: | майонезні соуси;жирові компоненти;якість;соняшникова та ріпакова олія |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів,
виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що
містять соняшникову і ріпакову олію. Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_47.pdf | 165.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.