Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59217
Название: Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі
Авторы: Догадіна, Д. С.
Демішева, К. Е.
Научный руководитель: Артамонова, М. В.
Шматченко, Н. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Догадіна Д. С., Демішева К. Е. Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 53.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59217
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_53.pdf98.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.