Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.advisorШматченко, Н. В.-
dc.contributor.authorДогадіна, Д. С.-
dc.contributor.authorДемішева, К. Е.-
dc.date.accessioned2024-11-26T14:44:10Z-
dc.date.available2024-11-26T14:44:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДогадіна Д. С., Демішева К. Е. Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 53.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59217-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив кріодобавок на стан води в мармеладіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_53.pdf98.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.