Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59179
Назва: Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироватки
Автори: Євдомаха, Т. І.
Науковий керівник : Гніцевич, В. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євдомаха Т. І. Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироватки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Гніцевич В. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 23.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59179
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_23.pdf98.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.