Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorЄвдомаха, Т. І.-
dc.date.accessioned2024-11-25T14:03:47Z-
dc.date.available2024-11-25T14:03:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЄвдомаха Т. І. Моделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироватки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Гніцевич В. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 23.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59179-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМоделювання складу напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної сироваткиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_23.pdf98.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.