Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5916
Назва: | Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста |
Автори: | Иванов, Е. Л. Беликова, И. Г. |
Ключові слова: | листкове тісто;житнє борошно;пшеничне борошно;пластичне розтягнення тіста |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 268-273. |
Короткий огляд (реферат): | Вироби з листкового тіста мають підвищений попит.
Найважливішою вимогою до сировини є використання для приготування
листкового тіста пшеничного борошна з високим вмістом клейковини,
властивості якої характеризуються її силою – здатністю до пластичного
розтягнення. На кафедрі технології доведена можливість використання для
приготування листкового тіста житнього борошна. Roll, bun and pie from the rolled-in dough are in great demand. The major requirement to the raw material is wheat flour with high and strong protein for rolled-in dough. We demonstrate possible use for rolled-in dough with ray flour. In pictures 1 and 2 are given microstructure non-yeasted and yeast raised rolled-in dough with ray flour. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_45.pdf | 194.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.