Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Иванов, Е. Л. | - |
dc.contributor.author | Беликова, И. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T14:05:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T14:05:13Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 268-273. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916 | - |
dc.description.abstract | Вироби з листкового тіста мають підвищений попит. Найважливішою вимогою до сировини є використання для приготування листкового тіста пшеничного борошна з високим вмістом клейковини, властивості якої характеризуються її силою – здатністю до пластичного розтягнення. На кафедрі технології доведена можливість використання для приготування листкового тіста житнього борошна. | uk_UA |
dc.description.abstract | Roll, bun and pie from the rolled-in dough are in great demand. The major requirement to the raw material is wheat flour with high and strong protein for rolled-in dough. We demonstrate possible use for rolled-in dough with ray flour. In pictures 1 and 2 are given microstructure non-yeasted and yeast raised rolled-in dough with ray flour. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | листкове тісто | uk_UA |
dc.subject | житнє борошно | uk_UA |
dc.subject | пшеничне борошно | uk_UA |
dc.subject | пластичне розтягнення тіста | uk_UA |
dc.title | Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_45.pdf | 194.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.