Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИванов, Е. Л.-
dc.contributor.authorБеликова, И. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-28T14:05:13Z-
dc.date.available2022-08-28T14:05:13Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationИванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 268-273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916-
dc.description.abstractВироби з листкового тіста мають підвищений попит. Найважливішою вимогою до сировини є використання для приготування листкового тіста пшеничного борошна з високим вмістом клейковини, властивості якої характеризуються її силою – здатністю до пластичного розтягнення. На кафедрі технології доведена можливість використання для приготування листкового тіста житнього борошна.uk_UA
dc.description.abstractRoll, bun and pie from the rolled-in dough are in great demand. The major requirement to the raw material is wheat flour with high and strong protein for rolled-in dough. We demonstrate possible use for rolled-in dough with ray flour. In pictures 1 and 2 are given microstructure non-yeasted and yeast raised rolled-in dough with ray flour.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectлисткове тістоuk_UA
dc.subjectжитнє борошноuk_UA
dc.subjectпшеничне борошноuk_UA
dc.subjectпластичне розтягнення тістаuk_UA
dc.titleПерспективы расширения ассортимента изделий из слоеного тестаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_45.pdf194.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.