Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159
Назва: Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів
Автори: Адамова, К. О.
Котляр, О. В.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Адамова К. О., Котляр О. В. Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_4.pdf98.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.