Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorАдамова, К. О.-
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.date.accessioned2024-11-25T13:19:53Z-
dc.date.available2024-11-25T13:19:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАдамова К. О., Котляр О. В. Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 4.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_4.pdf98.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.