Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159
Название: Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів
Авторы: Адамова, К. О.
Котляр, О. В.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Адамова К. О., Котляр О. В. Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 4.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59159
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_4.pdf98.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.