Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59148
Назва: Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового формату
Автори: Кириленко, М. В.
Наумова, Т. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кириленко М. В. Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового формату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Наумова Т. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. X.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59148
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_X.pdf84.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.