Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКириленко, М. В.-
dc.contributor.authorНаумова, Т. А.-
dc.date.accessioned2024-11-25T12:51:48Z-
dc.date.available2024-11-25T12:51:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКириленко М. В. Інноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового формату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Наумова Т. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. X.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59148-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційний підхід до організації обліку діяльності кафе нового форматуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_X.pdf84.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.