Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Назва: | Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах |
Автори: | Губеня, В. О. Арсеньєва, Л. Ю. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 17-18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-18.pdf | 108.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.