Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Назва: Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах
Автори: Губеня, В. О.
Арсеньєва, Л. Ю.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 17-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-18.pdf108.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.