Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубеня, В. О.-
dc.contributor.authorАрсеньєва, Л. Ю.-
dc.date.accessioned2024-11-24T11:46:44Z-
dc.date.available2024-11-24T11:46:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГубеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпіввідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-18.pdf108.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.