Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Название: | Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах |
Авторы: | Губеня, В. О. Арсеньєва, Л. Ю. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 17-18. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-18.pdf | 108.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.