Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Назва: Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв
Автори: Арпуль, О. В.
Усатюк, О. М.
Жукова, Н. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Арпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 5-6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-6.pdf107.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.