Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрпуль, О. В.-
dc.contributor.authorУсатюк, О. М.-
dc.contributor.authorЖукова, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-11-24T11:08:50Z-
dc.date.available2024-11-24T11:08:50Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationАрпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-6.pdf107.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.