Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Название: Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв
Авторы: Арпуль, О. В.
Усатюк, О. М.
Жукова, Н. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Арпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 5-6.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-6.pdf107.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.