Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Title: Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв
Authors: Арпуль, О. В.
Усатюк, О. М.
Жукова, Н. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Арпуль О. В., Усатюк О. М., Жукова Н. В. Використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 5-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59127
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-6.pdf107.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.