Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5899
Назва: | Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР |
Автори: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є. Л. |
Ключові слова: | метод ядерного магнітного резонансу (ЯМР);напівфабрикат борщової заправки;зберігання напівфабрикату;дослідження фізичного стану води |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 253-258. |
Короткий огляд (реферат): | Використано метод ядерного магнітного резонансу для дослідження
фізичного стану води у напівфабрикаті борщової заправки за температур
нижче 0º C. Експериментально визначено кількість води, що не
виморожується, та надано рекомендації щодо оптимальних режимів
зберігання напівфабрикату. The nuclear magnetic resonance method in study the physical state of water in semi borschevaya filling at temperatures below 0º C is used. Quantity of frozen water is experimentally defined and recommendations on the best mode of storage of semi product are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_42.pdf | 206.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.