Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5899
Название: | Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР |
Авторы: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є. Л. |
Ключевые слова: | метод ядерного магнітного резонансу (ЯМР);напівфабрикат борщової заправки;зберігання напівфабрикату;дослідження фізичного стану води |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 253-258. |
Краткий осмотр (реферат): | Використано метод ядерного магнітного резонансу для дослідження
фізичного стану води у напівфабрикаті борщової заправки за температур
нижче 0º C. Експериментально визначено кількість води, що не
виморожується, та надано рекомендації щодо оптимальних режимів
зберігання напівфабрикату. The nuclear magnetic resonance method in study the physical state of water in semi borschevaya filling at temperatures below 0º C is used. Quantity of frozen water is experimentally defined and recommendations on the best mode of storage of semi product are given. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_42.pdf | 206.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.